ČESTA PITANJA

VAŠA PITANJA – NAŠI ODGOVORI

1. Koje usluge nudite prilikom preseljenja?
Naša kompanija pruža kompletne usluge preseljenja koje uključuju pakovanje, transport, montažu i demontažu nameštaja. Takođe, nudimo i usluge skladištenja ukoliko vam je potrebna privremena pohrana stvari.
2. Da li vršite pakovanje i zaštitu nameštaja?
Da, naš tim koristi visokokvalitetne materijale za pakovanje i zaštitu nameštaja kako bi se osiguralo da vaši predmeti stignu na odredište u savršenom stanju.
3. Kako se vrši transport i šta podrazumeva?
Transport se vrši pomoću naših specijalizovanih vozila koja su opremljena za bezbedan prenos svih vrsta nameštaja i drugih predmeta. Naš tim vodi računa o svakom detalju, od utovara do istovara, kako bi se izbegla bilo kakva oštećenja.
4. Da li nudite montažu i demontažu nameštaja?
Da, naši stručnjaci su obučeni za montažu i demontažu svih vrsta nameštaja. Ova usluga je uključena u cenu preseljenja, što vam omogućava da se fokusirate na druge aspekte preseljenja.
5. Kako mogu da zakazem preseljenje?
Možete nas kontaktirati putem telefona: +381 61 4040996 , +381 65 8651541 ili e-maila: [email protected] , kako biste zakazali preseljenje. Naš tim će dogovoriti sve detalje i ponuditi vam besplatnu procenu usluga.
6. Kako se određuje cena preseljenja?
Cena preseljenja zavisi od više faktora, uključujući udaljenost, količinu stvari, i specifične usluge koje su vam potrebne. Kontaktirajte nas za besplatnu procenu kako bismo vam ponudili tačnu cenu na osnovu vaših potreba.
7. Kako da se pripremim za dan preseljenja?
Preporučujemo da sve vredne stvari, poput dokumenata i nakita, spakujete i prenesete lično. Takođe, obavestite nas o svim specifičnim zahtevima koje imate kako bismo mogli da se adekvatno pripremimo i osiguramo da preseljenje protekne bez stresa.
8. Koliko unapred treba da rezervišem uslugu preseljenja?

Iako je preporučljivo rezervisati uslugu preseljenja unapred, fleksibilni smo i u mogućnosti smo da organizujemo selidbu i u kratkom roku, u zavisnosti od dostupnosti. Rezervacije možete obaviti samo putem poziva ili na upit za slobodan termin, a naš tim će se potruditi da pronađe odgovarajući termin koji odgovara vašim potrebama.

9. Da li radite selidbe na teritoriji cele Srbije?
Da, radimo selidbe na teritoriji cele Srbije, sa bazom u Beogradu.
10. Koliko vozila imate na raspolaganju?
Imamo 3 kombi vozila na raspolaganju za sve vaše potrebe.
Scroll to Top